The Mono Jacks lansează noul single „O să încep de luni” și cântă pe 12 mai la Sala Palatului din București

Pe 10 martie, The Mono Jacks au lansat noul single ‚O să încep de luni’. Într-o eră a dezvoltării personale, într-o perioadă în care toată lumea este interesată de personal growth, de Neuro Linguistic Programming, într-o era unde toți ne visăm high achievers, ‚O să încep de luni’ vine să scoată în față măcar o parte din piedicile pe care le întâmpinăm. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar la ora 17:30 a avut loc premiera videoclipului pe canalul de YouTube al trupei.

The Mono Jacks – O să încep de luni

https://bfan.link/o-sa-incep-de-luni

O să încep de luni’ este o ironie și în același timp o autoironie. Deși e o tema serioasă piesa rămâne una vesela, cu umorul aferent și cel mai probabil va fi votată „imnul procrastinării” declară Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Versurile cântecului „O să încep de luni” sunt semnate de Doru Trăscău, înregistrările au avut loc la UNDA Recording cu producătorul Dan Georgescu, iar masterul este semnat de Emil Dragomirescu de la Tides Audio.

Piesa face parte din noul album The Mono Jacks, intitulat ‚Norul Nouă’ programat pentru lansare la sfârșitul lunii martie. Albumul va beneficia de un turneu național de promovare care va cuprinde următoarele concerte:

23 martie – Oldies Pub Sibiu

24 martie – /Form Space Cluj

25 martie- Soho Music Hall Bistrița

31 martie – Doors Club Constanța

1 aprilie – Daily Pub Galați

6 aprilie- Legend Pub Iași

7 aprilie- Berăria Valhalla Bacău

8 aprilie – Art Rock Cafe Suceava

20 aprilie – Rockstadt Brașov

21 aprilie-  Club Touche Băicoi

12 mai- Sala Palatului București

Biletele pentru concerte sunt disponibile în rețeaua iabilet.rohttps://www.iabilet.ro/artist/bilete-the-mono-jacks/

Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. 

https://facebook.com/themonojacks

https://themonojacks.com
https://instagram.com/themonojacks

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.