Toamna se numără filmele bune. Avatar este la cinema începând din acest weekend

Echipa Forum Film a anunțat lansările cinematografice ale sezonului în cadrul unui eveniment spectaculos la care au participat peste 200 de invitați – jurnaliști, generatori de conținut, parteneri și colaboratori.

“Avatar” – A Touch of Blue a fost conceptul câștigător al acestui eveniment, organizat într-un decor inspirat de planeta Pandora, elementele care au făcut diferența au fost detaliile – dress code, locatie, imagini, lumini, tatuaje, make-up corner, video 360˚.

Animații, filme de familie, producții fantastice, drame, filme istorice, romantice, western sau thrillere, musicaluri, francize celebre ca Star Wars, Universul Marvel, lumea Disney, Pixar, în total 194 de producții cinematografice distribuite de echipa Forum Film în ultimii 12 ani pe marele ecran cu bucurie și recunoștință. 

„După 194 de filme distribuite în România în ultimii 12 ani putem spune că viața bate filmul. Ultimii ani au fost imprevizibili și ceea ce ne-a ținut pe linia de plutire în momentele cele mai grele a fost speranța. Exact ca-n filme, nu? Iar dacă este  un film care e sinonim cu speranța și reziliența, acela este cu siguranța Avatar al lui James Cameron, cea mai amplă și de succes producție cinematografică de pana acum. Pentru că nu e niciodată vorba doar despre ce este filmul, ci mai ales despre cum este filmul, ce distribuție are și ce atmosferă redă, ce efecte speciale, cum te face să te simți, cum te transformă experiența vizionării lui. Pentru că orice film văzut e o piesă pusă în puzzle-ul transformării și dezvoltării personale, iar noi sunt mândri și bucuroși că putem contribui la asta.”

Andreea Zidaru, Manager General Forum Film România.

Cinefilii sunt invitați începând cu 23 septembrie  să vizioneze  din nou la cinema  „Avatar”, super hit-ul de box office al lui James Cameron, cu imagine și sunet remasterizate (4K, HDR). Numit de critici “game-changer”, „Avatar” a fost filmul  care a schimbat nu doar regulile jocului, ci chiar jocul cu totul. Producția a rămas blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din istoria filmului, depășind suma de 2,8 miliarde de dolari. 

După 13 ani fanii Avatar se vor bucura în luna decembrie de cea de-a doua parte a francizei. – „Avatar: The Way of Water” Succesul imens de care s-a bucurat prima parte din „Avatar” l-a încurajat pe regizorul James Cameron să decidă continuarea  francizei, anunțând încă patru sequel-uri, care vor fi lansate până în 2028. 

Dar până la noua aventură de pe planeta Pandora, in octombrie ne așteaptă în cinematografe  filmul „Amsterdam”,  cel mai nou film al lui David O. Russell care promite să fie o producție trepidantă si spectaculoasă, cu un casting de invidiat, in luna noiembrie, de la Studiourile Marvel premiera pentru „Black Panther: Wakanda Forever”, al cărui teaser trailer a obținut 172 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare, devenind unul dintre cele mai importante și vizionate trailere ale unui film cu supereroi din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Plus animația “O lume ciudată” de la Disney și filmul „The Menu”, un thriller cu personaje si degustări exclusiviste, o fuziune inedită de horror și comedie.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. 

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producții distribuite de Forum Film România, accesați:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.