Toată lumea-i Zonga ?

Bun. Nu am reuşit să ajung la marea lansare Zonga.ro, din motive obiective, dar am reuşit cu puţin ajutor, să intru până la urmă în posesia unui cod magic. Multumesc pentru invite domnu` MB (nu e Man in Black, dar e pe aproape 🙂 )

Ce a urmat … este ceva frumos.

Am fost întâmpinat cu următoarea melodie … care a mers fix acolo unde trebuie. Mai ales că sunt înebunit după această perioadă din an.

Apoi, am continuat cu multe alte piese care spre surprinderea mea, se aud mai bine decât pe Grooveshark, serviciu recent intrat şi el la prepayed. Acum, care cum e mai bun şi mai şmecher … rămâne de văzut, deocamdată Grooveshark cere 4 dolari, dar piesele nu se aud chiar atât de bine. În fine …

Idea în sine de a asculta muzică pe net, plătită, la o calitate acceptabilă, mi se pare o idee safe. Cât de economic este … nu am stat foarte bine cu matematica dar … ar trebui să fie mult mai accesibilă decât cea pe care o cumperi pe suporturile tradiţionale.

Nu pot să îmi dau seama foarte bine, probabil din cauza contului de testing sau ceva de genul, dacă se pot şi cumpăra melodiile pe care le asculţi, dar dacă ar exista această opţiune pe viitor, ar fi ceva … Mai mult, odată cu achiziţionarea melodiei ar trebui să existe şi varianta de asculta melodiile respective chiar şi după expirarea abonamentului, nu ?

Oricum evoluţia pieselor încărcate în tonomat este promiţătoare … iar facilitatile la conturile plătite … sunt foarte interesante 🙂

Revenind la gânduri mai senine … ca şi ceilalţi deţinători de conturi beta … am la dispoziţie 3 invitaţii pentru cine doreşte. Nu am pe nimeni desemnat deocamdată dar cel puţin o invitaţie este disponibilă la comentarii. Alegerea va fi extrem de subiectivă.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.