Ai salva un porc de Crăciun ?

Cred că ştiţi deja că sunt un fan al concursurilor. Încă de pe vremea când nu cochetam cu radioul încingeam linia telefonică pe la diferite concursuri, doar doar să pun şi eu mâna (urechea) pe vreo invitaţie la un concert sau vreun album moca …

Partea cea mai interesantă e că pe vremea respectivă nu existau centrale telefonice iar primul care ocupa linia avea cele mai mari şanse să câştige. Deci telefoanele echipate cu butoanele magice de flash si redial erau cele mai bune :). O adevărată investiţie, nu glumă.

Între timp lucrurile s-au schimbat şi totul ţine acum de norocul fiecăruia. Dacă ai şansa să fi tu la celălalt capăt al telefonului de pe linia x din 5, 10, 20 câte are centrala telefonică … te-ai scos.

Dar nu vreau, acum, să vă îmbuim capul cu  istoria concursurilor la radio sau a telefoanelor fixe.

Acum vreau să vă aminetsc de Ignat Day.

 

Porcusor

Nu, nu este legat (doar) de sacrificatul porcului, ci despre (cum o văd eu la prima vedere), o contra-campanie românească la Black Friday.

Ignat Day este ziua în care cei de la Market Online sărbătoresc, online, tradiţia românească de tăiatul porcului. Cum ? Prin reduceri (adică tăieri, de preţuri. `Şi chiar şi-n porc).

Ei spun că produsele de pe platforma lor vor avea reduceri, de până la 60%, toată ziua iar un client care își cumpără ceva de la ei, astăzi, 20.12, va primi un premiu inedit.

Un porc întreg din care să-ți prepari bunătăţile pentru masa de Crăciun. Dacă o să câştigi porc`şorul … ai de ales cum vrei să ți-l trimită … întreg sau direct „aranjat”. Odios moment, dar … cine se va bucura cu un pahar de …  la masa de Crăciun ? (în loc de … completezi cu ce lichid bei tu de obicei când sărbătoreşti).

Acum, nu trebuie să fi doar carnivor ca să te bucuri te oferta celor de la Market Online. Dacă eşti vegetarian, poate vrei să salvezi un porc`şor de sărbători ?!

Aşa că, în loc de încheiere, îndemnul meu de sărbători este … salvează un porc de Crăciun ! (dacă poţi).

Mai mult, dacă cei de peste ocean graţiază un curcan de Ziua Recunoştiinţei, nu văd de ce nu am graţia şi noi un porc de Crăciun !? Sau cu şi mai puţine cuvinte: Nu fi porc! Salvează un porc!

Dacă nu, purceluşul isteric de la Antrefrig o să reînvie şi o să îţi strice seara de Crăciun.

By the way, cum s`ar zice, îşi mai aduce aminte cineva de purceluşul isteric ? Eu, da! Comentezi ?

PS: Articol motivat de Blogal Initiative.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.