Ce mai poţi face cu o ceapă în ziua de astăzi ? #minutuldepapabun

Nu sunt mare fan al cepei dar fără sare parcă nu e ceapă, nu ? Sunt şi alte chestii interesante pe care le poţi experimenta prin bucătărie cu ceapa cea de toate zilele. O idee simplă şi eficientă am auzit că este crema de ceapă. Nu am avut curiozitatea să o încerc până acum dar din stânga şi din dreapta mi se şopteşte că este delicioasă. O idee bună de ce să faci cu una, două cepe am găsit recent pe la Adi Hădean. Nu m-aş fi încumetat să vă recomand săptmâna aceasta nişte ceapă dacă nu s-ar fi apropiat Noaptea Sfântului Andrei. Ştiu, atunci e cu usturoi şi alte chestii … dar merge şi cu ceapă, nu ? Nu mă crezi ? Încercă tu să te apropii de cineva care tocmai a terminat de savurat o ceapă crudă. Fără sare.

Crema de ceapa Adi Hădean
Crema de ceapă Adi Hădean

Pozna e de la Adi Hădean.

Later Edit: Domnu` Hădean tocmai a anunţat o chestie faină pentru cine vrea să bucătărească aproape ca un chef. Eu prefer să rămân la stadiul de amator.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.