Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în martie

Luna martie aduce o mulțime de titluri noi la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery. TLC, HGTV, Discovery, Warner TV, Eurosport, Cartoon Network, Cartoonito, HBO, Cinemax au pregătit emisiuni nou-nouțe, competiții sportive, titluri noi, documentare și emisiuni lifestyle, dar și filme de neratat!

TLC

TLC te invită în martie să îți găsești iubirea și jumătatea! Iar, până la finalul lunii, poți câștiga premii în valoare de 8.000 de euro dacă te uiți la emisiunile TLC – mai multe informații sunt aici: lovetlc.ro!

Un nou serial turcesc vine la TLC pe 2 martie, de la 22:00: „,Manualul relațiilor reușite”. Sătui de relații pline de dezamăgiri, Deniz și Sarp caută soluția în cărțile cu sfaturi despre relații. La fiecare întâlnire în care încearcă să se cunoască reciproc, uneori râd, alteori au momente emoționante, iar alteori se regăsesc în diverse ciudățenii. Vor reuși oare să devină un cuplu, chiar dacă își strică fiecare întâlnire cu sfaturile pe care le urmează?

Pe 6 martie, de la ora 22:00, TLC aduce un nou sezon din „Jurnalul celor 90 de zile”. Cuplurile care își caută dragostea peste granițe ne vor spune poveștile din perspectiva lor: se vor filma zi cu zi, în timp ce trec prin noi provocări în relațiile lor și ating repere majore în viață. La TLC începe pe 12 martie, de la 21:00, o nouă căutare pentru „Rochia perfectă”, în sezonul cu numărul 21. La Kleinfeld Bridal, cel mai important salon de mirese din lume, totul este despre fashion, poveștile inedite de viață ale mireselor și, de ce nu, terapie de familie. Consultanții în fashion se asigură că fiecare mireasă este complet mulțumită în cea mai importantă zi din viața ei.

Discovery

În martie, Discovery ne duce în lumea celebrilor căutători de aur, apoi aflăm cum poți supraviețui (sau nu) gol-goluț în sălbăticie și aflăm care sunt cele mai interesante povești ale celor care se enervează mai mult decât e cazul în trafic.

Pe 25 martie, de la 21:00, „Test de supraviețuire în doi” aduce doi necunoscuți care aleg să înfrunte Everestul provocărilor de supraviețuire față în față, numai la Discovery. Nu vor avea apă, mâncare și haine, dar trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună și de a supraviețui în sălbăticie timp de 21 de zile. „Goana după aur: Furia Apelor” vine cu sezonul 7 pe 26 martie, de la ora 22:00. Minerii de aur Dakota Fred și fiul său Dustin sunt hotărâți să facă avere, indiferent de riscuri. Dar, pentru a găsi marele câștig în aur, își vor pune viața în pericol scufundându-se adânc sub apele învolburate ale unuia dintre cele mai sălbatice pârâuri din Alaska. Pe 31 martie, Discovery aduce o nouă emisiune: „Șoferi dezlănțuiți”, de la ora 22:00, care prezintă incidente reale de furie pe șosea, surprinse de camerele de filmat, cu interviuri cu victime sau martori ai acestor evenimente nu tocmai fericite.

Warner TV

Warner TV transformă weekend-ul de dinaintea galei de decernare a premiilor Academiei americane de film într-un maraton de filme de Oscar®, cu șapte producții reprezentative, nominalizate sau recompensate cu mult-râvnita statuetă. În serile de 8, 9 și 10 martie vor putea fi urmărite drame și filme de acțiune lansate pe parcursul a șapte decenii: „Închisoarea îngerilor”(„The Shawshank Redemption”- 1994), „Ben-Hur”, „Terminatorul 2: Ziua judecății” („Terminator 2: Judgement Day” – 1991), „Amintire totală” („Total Recall” – 1990), „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” – 1939), „Matrix”, „Misiuni periculoase” („The Hurt Locker” – 2008).

HGTV

În martie, HGTV ne inspiră și ne dă avântul de a începe propriile proiecte de redecorare sau renovare. Fie că este vorba despre mici modificări ale casei sau de proiecte foarte ambițioase, HGTV acoperă orice plan!

Pe 2 martie, de la ora 22:00, vine „Rico, salvatorul renovărilor” la HGTV. Rico Leon rezolvă conflictele dintre proprietarii de locuințe stresați emoțional și financiar și constructorii lor, pentru a transforma coșmarurile de renovare și construcție în case de vis. HGTV aduce „Orășelul meu natal” pe 12 martie, de la ora 23:00. Echipa formată din soț și soție, Erin și Ben Napier, readuc la viață micul lor oraș natal din Mississippi prin reabilitarea modernă și accesibilă a caselor sale istorice. Iar pe 25 martie, de la ora 22:00, începe „Celebrități, case și cadouri” – cele mai importante vedete de la Hollywood își exprimă profunda recunoștință față de persoanele care le-au influențat viața, surprinzându-le cu renovări ale casei. Celebritățile fac echipă cu Drew și Jonathan Scott pentru a-și imagina un plan de design și a crea spații personalizate.

Eurosport

Luna martie vine la Eurosport cu numeroase curse de ciclism, finalul sezonului sporturilor de iarnă, Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic și multe altele.

Sezonul alb se încheie în luna martie, odată cu venirea primăverii. Cupele Mondiale de schi alpin, sărituri cu schiurile, schi fond, combinată nordică, biatlon, snowboard sau schi acrobatic își desfășoară ultimele etape și își stabilesc câștigătorii la Eurosport. UCI World Tour prinde viteză în martie pe Eurosport, cu tururi renumite precum Paris – Nisa și Tirreno – Adriatico programate în prima parte a lunii. Între 20 și 24 martie, Eurosport 1 transmite Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic. Găzduită de Bell Centre din Montreal (Canada), competiția îi aduce pe gheață pe cei mai buni patinatori din lume. Eurosport aduce și snooker în martie! Riad găzduiește între 4 și 6 martie primul turneu profesionist de snooker organizat în Arabia Saudită. Iar în Formula E, Eurosport aduce Campionatul Mondial, cu două noi curse în luna martie.

Cartoon Network

În martie, Cartoon Network aduce „Aventurile fraților ursuleți”. Căutarea unui loc pe care cei trei frați ursuleți să-l poată numi acasă continuă! În noul sezon, ei îl vor întâlni pe Box, care îi poate transporta oriunde cu ușurință, pe Polly și, de asemenea, vor vizita niște locuri deja cunoscute lor, precum Orașul Insectelor, unde vor fi acuzați de infracțiuni pe care nu le-au comis și Orașul Legumelor, despre care vor descoperi că este în război. Urmărește aventurile celor mai simpatici ursuleți începând cu 15 martie, de la 15:55, numai la Cartoon Network.

Cartoonito

Timp de o săptămână, „Tom și Jerry”, cel mai cunoscut duo de șoarece și pisică revin pe micile ecrane cu o serie de scurtmetraje, ce vor stârni, cu siguranță, hohote de râs! Noua serie va fi în fiecare zi, de la ora 16:00, numai la Cartoonito.

HBO

În martie, HBO aduce, printre multe altele, “Barbie”, „Tenet”, “Aquaman și Regatul Pierdut” și “Norocul prostului“! Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un loc perfect. Doar dacă nu ai o criză existențială masivă. Sau să fii un Ken. „Barbie” va fi pe HBO pe 3 martie, de la ora 20:00. Înarmat cu un singur cuvânt – „Tenet”, 10 martie, ora 20:00 – și luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, protagonistul călătorește prin lumea spionajului internațional, într-o misiune care se va desfășura în ceva ce este dincolo de timpul real. “Aquaman și Regatul Pierdut” va putea fi urmărit pe HBO pe 17 martie, de la 20:00, iar “Norocul prostului“ pe 31 martie, de la ora 20:00.

Cinemax

În martie, Cinemax aduce colecția Robocop pe micile ecrane: „Robocop” (1987) – 2 martie, ora 21:00, „Robocop 2” – 9 martie, 21:00, „Robocop 3” – 16 martie, 21:00 și „Robocop” (2014) – 23 martie, 21:00.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.