Cineplexx te trimite la premiera mondială “Furios și Iute X” de la ROMA

A mai rămas doar o lună până când cel mai așteptat film al sezonului, “Furios și Iute X”, va ajunge în exclusivitate pe marile ecrane din țară, iar lanțul de cinematografe Cineplexx calcă accelerația și le oferă fanilor ocazia unică de a vedea filmul în premieră mondială alături de actorii preferați, la Roma, cu o săptămână înainte de lansarea internațională.

Începând de miercuri, 19 aprilie, Cineplexx, în parteneriat cu distribuitorul filmului RoImage 2000, dă startul înscrierilor la campania „Câștigă 2 bilete la premiera mondială Furios și Iute X de la Roma”. Spectatorii nerăbdători sunt invitați să achiziționeze bilete în avans, valabile la oricare dintre cinematografele Cineplexx din rețea – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – și să se înscrie apoi pe site-ul cineplexx.ro la campania care îi poate trimite direct la film alături de Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jason Statham și ceilalți actori din super-producție.

Până pe 3 mai, spectatorii Cineplexx care își cumpără bilete în avans la filmul „Furios și Iute X” pot înscrie codul unic al biletului pe site, în pagina de campanie de la rubrica „De neratat” accesând linkul de formular. Fiecare bilet înseamnă o șansa de a câștiga, iar fiecare participant are posibilitatea de a înscrie mai multe bilete. La finalul campaniei, un cinefil norocos va fi recompensat cu o invitație dublă, plus cazare și transport asigurate conform regulamentului.

Continuarea seriei care deja nu mai are nevoie de nicio prezentare, “Furios și Iute X” este distribuită pe marile ecrane de RoImage 2000 și poate fi urmărită în premieră din 19 mai, în cinematografele Cineplexx în formatele 2D, 3D și Dolby Atmos 3D, în versiunea originală cu subtitrare în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară. Filmul îi readuce în rolurile principale pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron și Jason Statham, într-o nouă cursă care sfidează imaginația. Răsturnările de situație îl vor avea în prim plan pe antagonistul Jason Momoa, dar și alte surprize.

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania „Câștigă 2 bilete la premiera mondială Furios și Iute X de la Roma” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.