Creed III îl readuce pe marile ecrane pe românul Florian Munteanu alături de Michael B. Jordan din 3 martie

De la Metro Goldwyn Mayer Pictures vine din 3 martie „Creed III”, cu Michael B. Jordan făcându-și debutul regizoral și revenind în rolul lui Adonis Creed în cea de-a treia ediție a francizei de succes.

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Românul Florian Munteanu („Creed II”, „Shang-Chi și legenda celor zece inele”) revine în rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis. În film mai joacă și Tessa Thompson (franciza „Creed”, „Passing”), Jonathan Majors („Da 5 Bloods”, „Lovecraft Country”), Wood Harris (franciza „Creed”, „Blade Runner 2049”), nou-venita Mila Kent și Phylicia Rashad (Franciza „Creed”, „Soul”).

Jordan regizează după un scenariu de Keenan Coogler („Space Jam: A New Legacy”) și Zach Baylin („King Richard”), după o poveste de Ryan Coogler („Black Panther: Wakanda Forever”), Keenan Coogler și Zach Baylin. Filmul este produs de Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman și Sylvester Stallone. Producătorii executivi sunt Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Nicolas Stern și Adam Rosenberg.

Lui Jordan i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Kramer Morgenthau („Creed II”, „Thor: The Dark World”), designerul de producție Jahmin Assa („Mid90s”, „Angelyne”), editorul Tyler Nelson („The Batman,” „Rememory”), designerul de costume Lizz Wolf („Creed II”, „Pacific Rim Uprising”), cu o partitură a compozitorului Joseph Shirley („Jackass Forever”, „The Book of Boba Fett”).

Metro Goldwyn Mayer Pictures prezintă o producție Chartoff-Winkler, „Creed III”, filmată special pentru IMAX. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment și urmează să aibă premiera pe marile ecrane din 3 martie 2023.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.