Fiecare cu visul său

Subiectul acestei postări vine din sfera sportului. Nu a oricărui sport, ci a rugby-ului. Nu știu cu ce se mănâncă acest sport pentru că am refuzat elegant invitația de a practica acest sport. La vârsta `aia eram pasionat de tenis. Și consider că am făcut bine.

Cu toate acestea, ca să întregim povestea începută, vreau să vă menționez și de concursul național de majorete, acțiune care va fi organizată în perioada 7-8 noiembrie în colaborare cu Federația Română de Rugby.

Ce se întâmplă acolo ?

Potrivit invitației (regulamentul se cam lasă așteptat) concursul se va desfășura în 24 locații „Galeriile Real” din țară, unde sunt așteptați participanti din clasele I-VIII dar și din licee.

Echipa câștigătoare va deveni echipa oficială de majorete a echipei României de Rugby și va participa la deschiderea meciurilor echipei nationale.

Ca să fie mai ușor … este vorba de orașele Arad, Baia Mare, București (3 locații),  Cluj Napoca, Constanța (1 locație), Craiova, Deva, Oradea (2   locații), Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timisoara (3 locații).

De menționat mai este faptul că finala concursului va fi organizată în aprilie 2012, într-o locație Real din București sau altă locație, stabilită de comun acord cu Federația Română de Rugby.

Echipa câștigătoare va fi una din cele trei care va strânge cele mai multe voturi pe zibo.ro. Spun una din trei pentru că un juriu va alege câștigătoarea.

Juriul „de specialitate” va decide 10 finaliste, iar alte 10 vor fi alese prin vot electronic, pe zibo.ro.

Eu mă retrag acum la o curățenie online rapidă și fără milă.

Weekend frumos.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.