Fiul lui Enzo Ferrari, prezent în România la proiecția de gală a filmului FERRARI

Cinema Cineplexx din Băneasa Shopping City a găzduit miercuri, 10 ianuarie, proiecția specială a unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului 2024 – „Ferrari” distribuit în România de Vertical Entertainment. Invitatul special al acestui eveniment a fost Piero Ferrari, singurul moștenitor al legendarului Enzo Ferrari și unul dintre personajele cheie ale producției, alături de soția Romina Gingașu, de origine română. Cei doi au vizionat filmul „Ferrari” împreună cu premierul României, Marcel Ciolacu, alături de Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și Președintele Interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

Printre celebritățile care au fost prezente la proiecția de gală s-au numărat Romanița Iovan, Andreea Marin, Andra și Cătălin Măruță, Ana Baniciu, The Motans, Speak, Ștefania, Cuza, Nicole Cherry, Andrei Stoica, Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Denis Hanganu, Nicoleta Nucă și mulți alții.

Filmul în regia lui Michael Mann abordează viața și cariera lui Enzo Ferrari, una dintre cele mai emblematice personalități din industria automobilistică, avându-l în distribuție pe Adam Driver în rol principal, alături de Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadson, Jack O’Connell și Patrick Dempsey. Dincolo de spectacolul impresionant de Formula 1, proiecția surprinde momente cheie din viața fostului pilot de curse, Enzo Ferarri, care au ajutat la construirea legendei de azi.

Ferrari nu este un film doar despre cursele de mașini, este un portret bine conturat al tatălui meu, atât ca personalitate, cât și ca viziune de business. Acțiunea se petrece în 1957, un an tumultos în afaceri și relația de familie. Este un film pe care trebuie să îl vezi, ca să îl înțelegi

Piero Ferrari, prezent la evenimentul de lansare.

A fost o adevărată plăcere să participăm la lansarea filmului Ferrari și în România, după ce am făcut deja alte două premiere în Veneția și Londra. Ne-am simțit primiți cu brațele deschise, la fel și oaspeții noștri din Italia și din România. Am apreciat și noi prezența tuturor și le mulțumim

Romina Gingașu.

Filmul „Ferrari”, în regia lui Michael Mann, este distribuit în România de Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum în cinematografe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.