O dată în viață

Sunt multe lucruri pe care le faci o singură dată în viață. Fie că este legat de un anumit fel de mâncare sau un anumit obicei.

Dar mai mult ca sigur sunt miliarde de alte momente pe care nu le mai repeți toată viața. Cum ar fi de exemplu întâlnirile cu anumiți oameni. Sunt sigur că v-a trecut și vouă prin cap cel puțin o dată în viață faptul că persoana alături de care ați stat la coadă la check in la drumul de întoarcere acasă sau cea care v-a răspuns la zâmbetul aruncat peste masă într-o vacanță … a fost pentru prima și ultima oară când ați vazuto.

Teoretic și practic sunt șanse nule ca acea persoană să o mai vedeți vreodată dat fiind faptul că pe Terra sunt aproxmativ 7 miliarde de persoane.

`De curiozitate. Voi vă mai aduceți aminte de măcar o persoană pe care ați întâlnito într-o călătorie ? Mai știți momentul care v-a impresionat ? I-ați cerut adresa de mail ? Exagerez bineînțeles, dar … v-ați dat seama că nu mai aveți șanse să vă vedeți cu cea persoană ?

Mie îmi stă în minte un cuplu de englezi din Liverpool pe care i-am întâlnit într-o piață din Innsbruck într-o seară de martie anul trecut. Nu i-am întrebat cum îi cheamă dar amabilitatea reciprocă m-a făcut să îi țin minte.

Exact același lucru se întâmplă și în cazul hotelurilor / pesiunilor / vilelor pe unde am stat. Sunt foarte puține în care am revenit. Nu pentru că nu mi-au plăcut dar … sunt atât de multe locuri de văzut și de experimentat … chiar și în România … încât consider că merită să încerc de fiecare dată altceva.

Dacă voi avea ocazia să ajung la Oradea … cred că voi încerca …

Printre acele puține locuri unde am fost și voi reveni cu plăcere se numără și Complexul Wolf din Bran. Chiar dacă trec printr-o situație economică delicată … standardul de calitate a rămas neschimbat. După gusturile mele … nu cred că există o altă locație de cazare mai bună în Bran decât Wolf. Dacă există … sunteți liberi să mă contraziceți cu argumente în comentarii.

Până atunci … această imagine matinală cred că face cât toate ofertele cumpărate la un loc.

panorama bran

Cât despre drumul de întoarcere de pe Valea Prahovei spre București … DN1 mi se pare cea mai mare porcărie. De ce ? Pentru că peisajul te lasă … ca la stomatolog. Mai mult. Drumul este în pantă (nu rampă), iar viteza de coborâre este mică. Deci aveţi toate şansele să vă bucuraţi de peisaj. Dacă cerul este şi senin … e de vis.

PS: Dacă vreți un weekend la Wolf în Bran … nu mai există camere libere atât la 3 cât și la 4 stele până la sfârșitul lunii martie.

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.