Adam Întunecatul a strâns fanii DC şi vedetele la avanpremiera exclusivă de la Cineplexx Băneasa 

Cea mai așteptată producție DC Comics menită să revouționeze genul filmelor cu supereroi, „Adam Întunecatul/ Black Adam” cu Dwayne „The Rock” Johnson a strâns aplauzele zecilor de vedete prezente la avanpremiera exclusivă de marți, 18 octombrie, de la Cineplexx din Băneasa Shopping City. 

La eveniment au participat solişti în vogă precum Dorian Popa, Speak și Stefania, Lino Golden și Amna, actori, sportivi, vedete de televiziune și radio precum Denis Ștefan, Rareș Năstase, Daniel Pavel, Andra Marinescu, Simona Țăranu, Andrei Niculae, Vali Bărbulescu, Otniela, creatorul de modă Alin Gălățescu și mult apreciatul critic de film Irina Margareta Nistor.   

În „Adam Întunecatul”, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, Dwayne Johnson joacă rolul principal și devine antieroul preferat al fanilor universului DC, aducând pentru prima dată pe marele ecran povestea captivantă a originii personajului. 

„Adam Întunecatul a intrat într-adevăr pe radarul meu când eram foarte tânăr”, povestește Dwayne Johnson. „Mi-au plăcut benzile desenate și am fost întotdeauna un copil DC. Am gravitat spre Adam Întunecatul pentru că era unul dintre puținii supereroi, ticăloși, antieroi – oricum ai vrea să-l cataloghezi – care avea pielea închisă la culoare și semăna cu mine.”, mărturisește el. „Adam Întunecatul este ceva care a făcut parte din ADN-ul meu și din sufletul meu de mulți, mulți ani.”

 În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Alături de Dwayne Johnson joacă Aldis Hodge (” O noapte în Miami”) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo („Tuturor băieților pe care i-am iubit”) ca Atom Smasher, Sarah Shahi („Sex/Life”), Marwan Kenzari („Crima din Orient Express”), Quintessa Swindell („Voyagers”) ca Cyclone (“Mo”), Bodhi Sabongui („A Million Little Things”) și Pierce Brosnan (James Bond) în rolul Doctorului Fate.

Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema prezintă o producție Seven Bucks/Flynn Co., un film de Jaume Collet-Serra, „Adam Întunecatul”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografele Cineplexx, dar şi din întreaga țară pe 21 octombrie 2022. 

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – având în vedere o extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.