Bilete pentru cele mai așteptate spectacole ale primăverii, disponibile în avans la Cineplexx

Filmele blockbuster ale acestui sezon, concerte în exclusivitate la cinema, spectacole live de teatru și operă sau proiecții de nișă vor lumina marile ecrane de la Cineplexx în perioada următoare. Pentru a întâmpina solicitările publicului și a oferi o diversitate a opțiunilor de timp liber, lanţul de cinematografe Cineplexx pune la dispoziție achiziția de bilete la cele mai anticipate producții ale primăverii.

Astfel, spectatorii Cineplexx pot achiziționa din timp cele mai bune locuri pentru lansările filmelor:

  • “John Wick: Capitolul 4” din 22 martie; Bilete aici!
  • “Dungeons & Dragons: Frăția Hoților” din 24 martie; Bilete aici!
  • “Shazam! Furia Zeilor” din 15 martie; Bilete aici!
  • comedia românească “Haita de acțiune” din 21 martie; Bilete aici!
  • anime-ul “Demon Slayer: To the Swordsmith Village” din 24 martie; Bilete aici!

Biletele sunt disponibile și pentru două concerte senzaționale care urmează să răsune în exclusivitate în sălile de cinema:

  • “Metallica: 72 Seasons” pe 13 aprilie; Bilete aici!
  • “Coldplay: Music of the Spheres” – LIVE at River Plate din 19 aprilie; Bilete aici!

În plus, doar la Cineplexx Băneasa cei mici se vor putea bucura de un spectacol live al piesei de teatru “Motanul Încălțat ” pe data de 26 martie, în timp ce stagiunea MET continuă cu piesele “Lohengrin” pe 18 martie și “Falstaff” pe 1 aprilie pentru publicul iubitor de operă.

Programul complet al celor cinci cinematografe – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș -, detalii despre următoarele premiere cinematografice și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.