La Mulţi Ani !!! în felul meu. A la `Dragu!

Dragii mei şi dragele mele … colegi, colege de www, `că alţi oameni care să aibă treabă cu www-ul nu cunosc să citească bloguri şi prostii de genul acesta … Nu vă spun că voi rupe gura târgului în 2012 cu blogul (nici nu-mi doresc de altfel) dar promit să fiu şi pe aici din când în când. Poate mai des decât în 2011 (de preferat).

Oricum, cea mai mare realizare pe care o am în această direcţie este trecerea de pe celebra platformă wordpress pe domeniu propriu, ionutdragu.ro.

Domeniu pe care sunt sigur că mai sunt şi alţi purtători de nume Ionut Dragu pe care (poate) l-ar dorii (să îl deţină, virtual).

În acest sens, vin şi fac o propunere pentru toţi Ionuţ(i) Dragu de pe planeta asta, vorbitori de limba română şi nu numai.

Dacă sunt doritori şi fani de troznit în taste, adică de bloggeri, pişcotari sau … care vor să scrie dar nu au chef să stea să îşi cumpere domeniu, instalat platforme, teme etc … îi invit să dea de veste. Ştiu că nu sunt singurul, UNICUL Ionuţ Dragu de pe planeta asta … aşa că …

Cei interesaţi, „vă rog să vă adresaţi conducerii cu un email cu intenţii” şi se rezolvă.

Nu v-am făcut propunerea pentru domeniul dragu.ro pentru că …

Domain Name: dragu.ro      REGISTERED
Registrar: ROSPOT SRL
Registration Date: 2008-08-17

iar pe www.dragu.ro sau dragu.ro … nu e nik`, gol, pustiu, bate vântu` … iar pentru ladragu.ro nu mă încumet să mă bag pentru că nu sunt restaurant. Deocamdată.

Până la o nouă revedere … La Mulţi Ani !!!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.