„Mahmureala” de sâmbătă, în aprilie la Warner TV

Cele trei filme din seria „Marea mahmureală” („The Hangover”), una dintre cele mai populare francize cinematografice, vor fi difuzate de Warner TV în sâmbetele din luna aprilie, începând cu ora 20:00.

Maratonul de pe Warner TV va începe pe 6 aprilie.

Marea mahmureală” („The Hangover” – 2009), regizat de Todd Phillips, îi are în centru pe actorii Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis. Ei interpretează rolurile unor prieteni care se trezesc după o petrecere a burlacilor în Las Vegas fără să își amintească nimic despre noaptea petrecută și fără să știe cum și unde a dispărut viitorul mire (interpretat de Justin Bartha). Pornesc în căutarea lui și, pe parcurs, primesc indicii despre petrecerea de pomină. Filmul, care a primit un Glob de Aur și a fost nominalizat la premiile BAFTA pentru scenariul original scris de Jon Lucas și Scott Moore, a generat încasări de aproximativ 470 milioane de dolari la nivel mondial.

Marea mahmureală 2” („The Hangover Part II” – 2011), regizat de același Todd Phillips, cu aceiași protagoniști, va putea fi urmărit la Warner TV în seara de 13 aprilie, la ora 20:00. Acțiunea are loc după doi ani de la petrecerea burlacilor din Las Vegas. Cei patru pleacă în Thailanda pentru nunta lui Stu, însă planul lui de a organiza un brunch discret înainte de marele eveniment dă greș. În distribuție apar și Paul Giamatti și Mike Tyson. Lungmetrajul a avut un succes și mai mare la public, generând încasări de peste 586 milioane de dolari, fiind una dintre comediile cele mai profitabile din toate timpurile.

Al treilea film din serie va fi difuzat de Warner TV pe 20 aprilie. „Marea mahmureală 3” („The Hangover Part III” – 2013) îi readuce laolaltă pe regizorul Todd Phillips și actorii Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha. După ce unul dintre personajele principale este răpit de un gangster furios, prietenii pleacă în căutarea lui și trebuie să dea de urma unui răufăcător care a evadat din închisoare și este fugar. Actorii John Goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor și Heather Graham apar, între alții, în distribuție. Producția s-a bucurat de asemenea de succes, cu încasări de peste 362 milioane de dolari la nivel mondial.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.