Radio România invită copiii la un concert de Crăciun cu acces liber

Sâmbătă, 21 decembrie (ora 11:00), Radio România oferă celor mici dar şi părinţilor sau bunicilor un foarte frumos cadou muzical de Crăciun! Două dintre ansamblurile instituţiei – Orchestra de Cameră Radio şi Corul de Copii Radio (dirijor Răzvan Rădos) – vor susţine la Sala Radio un concert de colinde şi cântece internaţionale de Crăciun, accesul la eveniment fiind gratuit, în limita locurilor disponibile.

În programul concertului veţi regăsi colinde româneşti ca După datini colindăm, Ia’n sculaţi, Moş Crăciun, Sus, boieri! sau celebre cântece de Crăciun din alte ţări, precum Jingle Bells sau Joy to the World.

Concertul se va derula sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, care se bucură de o bogată carieră în ţară, dar şi pe plan internaţional – în 2017, a fost invitat la pupitrul Filarmonicii Regale din Liège (Belgia), unde a dirijat o serie de 7 concerte. Evenimentul se va desfăşura cu participarea pianistei Magdalena Faur.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona online prin reţeaua www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.