Michael Breus, The Sleep Doctor, participă la conversațiile habits despre somn

– proiectul Societății Omului Sănătos se lansează pe 27 mai – 

Tu cum dormi noaptea? Te trezești odihnit? Visezi? Vorbești în somn? Comportamentele noastre din timpul nopții sunt la fel de diverse ca personalitățile umane. Ne petrecem trei sferturi din viață dormind și ar trebui să dăm cel puțin la fel de multă atenție rutinei de noapte cât îi dăm celei din timpul zilei. Lumea se schimbă și somnul nostru se schimbă cu ea. Pentru a treia ediție habits, o serie de conversații contemporane despre corp, minte și spirit, Societatea Omului Sănătos a invitat experți în somn care, pe parcursul a trei săptămâni, începând din 27 mai, vor încerca să răspundă la întrebarea: cum se doarme bine în secolul XXI?

Participă Dr. Michael Breus (The Sleep Doctor), Dr. Alex Dimitriu (Sleep Psychiatrist), Olga Udrea (Psihoterapeut) și Oana Martha Igrișan și Alexandra Gătej (fondatoarele Societății Omului Sănătos).

Michael J. Breus, The Sleep Doctor, este psiholog clinic, diplomat al Consiliului American de Medicină pentru Somn și membru al Academiei Americane de Medicină pentru Somn. A fost numit recent unul dintre cei mai influenți 10 oameni în somn. Este autorul cărții „The Power of When” un ghid bestseller de bio-hacking care demonstrează că există un moment perfect pentru a face totul, bazat pe cronotipul biologic genetic. A doua sa carte „The Sleep Doctor’s Diet Plan: Lose Weight Through Better Sleep”, discută despre știința și relația dintre somnul de calitate și metabolism. Prima sa carte, „GOOD NIGHT: The Sleep Doctor’s 4-Week Program to Better Sleep and Better Health” este un ghid pentru un somn mai bun.

Dr. Alex Dimitriu aduce în munca sa un profund respect pentru știință și spiritualitate. Din punct de vedere profesional, Alex este certificat dual în psihiatrie și medicina somnului. Ca psihiatru, el s-a specializat în interacțiunea complexă dintre minte și corp. În lucrarea sa, Dr. Dimitriu îi ajută pe pacienții săi să optimizeze performanțele de vârf pe timp de zi și somnul restaurator de vârf pe timp de noapte. El a fost recunoscut în SUA de The New York Times, Men’s Health, Cosmopolitan, Psychology Today, NBC News printre alte. Alex servește, de asemenea, ca recenzent medical pentru Business Insider, Fundația Somnului și este un autor care contribuie la The Encyclopedia of Sleep Medicine. 

Conversațiile iau forma unor episoade video care vor fi postate pe site-ul și pe pagina de Facebook a Societății Omului Sănătos în fiecare joi, timp de trei săptămâni:

27 mai / 10:00 AM – Dr. Michael Breus intră în conversație cu Oana Martha Igrișan 

3 iunie / 10 AM – Dr. Alex Dimitriu intră în conversație cu Olga Udrea

7 iunie / 10 AM – Oana Martha Igrișan și Alexandra Gătej (fondatoarele Societății Omului Sănătos) discută despre insomnie.

Somnul va fi subiectul principal de discuție în perioada următoare și pe grupul de Facebook habits, format în jurul obiceiurilor sănătoase.

Habits propune lunar conversații despre corp, minte și spirit. Urmează ediții despre anxietate și impactul tehnologiei asupra oamenilor. 

SOCIETATEA OMULUI SĂNĂTOS este o comunitate formată în jurul obiceiurilor sănătoase, care își propune să promoveze echilibrul în toate aspectele vieții omului modern, dar și în relația pe care acesta o are cu mediul înconjurător. Fondată în 2019 de către Alexandra Gătej și Oana Igrișan, Societatea Omului Sănătos dezvoltă strategii și proiecte pe două direcții principale: prevenția și degradarea mediului înconjurător.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.