Prinde viteză și marele premiu pentru întreaga familie cu „Sonic The Hedgehog 2” doar la Cineplexx

Cel mai simpatic și mai rapid arici, Sonic, revine pe marile ecrane din 30 martie cu o nouă aventură intergalactică, dar și cu un super premiu care abia așteaptă să își găsească familia potrivită. Doar la Cineplexx, spectatorii vor avea șansa de a câștiga, in exclusivitate, un pachet complet format din: 1 Smart TV HD 55”, 1 dronă 4K, 1 cameră foto instant, 1 consolă gaming cu 2 controlere, 1 sistem sunet Party Speaker și 1 tabletă 64gb.

În perioada 30 martie – 30 aprilie, cinematografele Cineplexx își așteaptă spectatorii să se delecteze, să se distreze și să câștige cu cea mai nouă aventură live-action „Sonic The Hedgehog 2”. „Investim constant în calitatea timpului petrecut la cinema și încercăm să recompensăm oapeții noștri nu doar prin tehnologia de proiecție avansată, ci și prin nivelul serviciilor oferite la casele de bilete și prin suprizele tematice pe care le pregătim pentru fiecare premieră. De această dată investim în Sonic 2, un film de familie în care credem cu tărie, menit să aducă zâmbetul pe buze și să transpună în mijlocul aventurii privitorii de toate vârstele… Și, în plus, va face o familie extrem de fericită cu marele premiu câștigat.”, susține Mădălina Panțucu, Marketing &PR Manager la Cineplexx. 

Astfel, Sonic își așteaptă fanii la oricare dintre cinematografele Cineplexx din țară – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – cu acțiune, umor, dragălășenii și noi prieteni surprinzători. Fiecare bilet achiziționat reprezintă o șansă în plus de a câștiga mult râvnitul premiu, perfect pentru orice casă și orice vârstă. Înscrierea în campanie se face pe loc în cinema. Mai multe bilete achiziționate la film reprezintă mai multe șanse de câștig.

Din 30 martie “Sonic The Hedgehog 2” îl readuce pe Dr. Robotnik, cel mai mare dușman al eroului nostru, care face echipă cu Knuckles, un partener neobișnuit și extrem de puternic, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic are si el o parteneră noua, pe Tails, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite. 

Producția “Sonic The Hedgehog 2” este distribuită de RoImage 2000 și poate fi urmarită în cinematografele Cineplexx în format 2D și Dolby Atmos, în versiunea originală cu subtitrare în limba română sau dublat în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. 

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania “Prinde viteză cu Sonic 2” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Cineplexx încearcă permanent să își recompenseze spectatorii cu premii valoroase și interesante pentru filmele văzute în cinematografele din rețea. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.