Punct şi de la capăt

Gata! S-a mai dus un an, a venit altul. O luăm de la capăt. Nu fac sinteze despre 2013, deşi aş avea destule lucruri de menţionat şi nici nu îmi voi pune dorinţele pe noul an în văzul tuturor pentru că prefer să le împart cu voi atunci când ele vor deveni realitate, nu invers. Sau am putea face ceva de genul.

Începuturile de an sunt cele mai frumoase perioade din an. Le consider aşa pentru că sunt ca o coală albă de hârtie care îţi poate aduce multe bucurii dacă le pui în ordinea corectă. Încontinuare NU am să vorbesc despre politică pentru că nu este un domeniu care mă interesează. Am destui oameni în jurul meu care o fac şi .. ce rost mai are să fie încă o goarnă care să întreţină zgomotul de fond. În plus, dacă nu sunt mulţumiţi de ceva legat de politică nu văd ce îi opreşte să se implice şi să facă ei lucrurile mai bine.

Încontinuare o să profit de fiecare ocazie de a călători aproape oriunde în lumea asta iar dacă se poate şi alaturi de cei dragi … cu atât mai bine. Ştiu, sunt restant cu 2+3 destinaţii de anul trecut şi s+au ivit câteva ocazii să le public. Vor veni şi acele experienţe cât de curând mai ales că apetitul pentru vacanţe a pornit în forţă anul acesta.

În rest … să aveţi un an excelent fără  prieteni falşi în jur.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.